Kiitos osallistuneille!=) Palkinto on nyt arvottu ja se menee Meijulle! Ja koska olin "tohelo", painoin kommentin kohdalla vahingoissa "poista kommentti" nappia ja se hävis, sorry!=) Kerkesin kuitenkin onneks katsoa nimen ja teinkin töitä että löysin googlen avulla lopultakin oikean henkilön ja osallistumiskortin!=) Meijun kortti löytyy täältä:    Otahan yhteyttä saadaksesi palkintosi=)


Tämä haaste ilmestyy vain nyt joulun ajaksi!=) Kortteiluhaasteet eivät vielä toistaiseksi jatku säännöllisesti.Luethan osallistumisohjeet!

Aiheena tällä kertaa on tehdä joulukortti johon liittyy jokin jouluruno tai joululoru tms. Runo/loru tulee kirjoittaa postauksen yhteyteen tai näkyä korttikuvassa.

Haaste kestää 6.1.2013 klo 24:00 saakka. Palkintona on askartelutarvikkeita. Palkinto arvotaan ohjeen mukaan osallistuneiden kesken.

Osallistu jättämällä kommenttisi tähän postaukseen ja linkitä nimimerkkiisi suoraan osallistumiskorttipostauksesi. Korttisi tulee avautua suoraan nimimerkkilinkistä ylimmäiseksi, korttia ei etsitä postausten joukosta ;)

Voit osallistua niin monella kortilla kuin haluat. HUOM!! JOKAISESTA KORTISTA OMA POSTAUS, mikäli haluat että jokainen kortti on 1 arpalippu. Jos postaat kaikki samaan, ne ovat yhdessä 1 arpalippu.

Tämän haasteen ideana on koota yhteen hyviä joulurunoja- ja loruja, joten tässä haasteessa sallimme poikkeuksellisesti että korttisi saa olla myös käytetty muissa haasteissa! Pääasia että saadaan mukavasti materiaalia kasaan=)

HUOM!! Kannattaa mainita postauksen yhteydessä jos olet käyttänyt omakeksimää  runoa tai lorua, koska seuraavaksi jouluksi Villakeiju teetättää joulurunoleimasimia ja mikäli kiinnostuksemme runoasi kohtaan herää, niin otamme yhteyttä ja sovimme tekijänpalkkioista yms.

Mukavia joulukortteiluja ja ihanaa joulunaikaa kaikille!=) Terkuin Johanna"Peiton alta varpaat paistaa, taitaa tonttu työstään laistaa!"   =) Ihan itse..........