**PALKINTO ON ARVOTTU JA SE MENEE SUSANNALLE!=) Otahan yhteyttä niin saat palkintosi**

--> HAASTEITA EI ENÄÄ ILMESTY SÄÄNNÖLLISESTI, MUTTA SILLOIN TÄLLÖIN TOISINAAN SAATTAA TÄÄLLÄKIN TAPAHTUA ;) Esim. varmasti lähempänä joulua kannattaa piipahtaa täällä katsomassa ;) Terkuin Johanna**HAASTEESEEN OSALLISTUMISAIKAA ON PIDENNETTY, KOSKA VUODATUKSEN BLOGEISSA ON OLLUT ONGELMIA JA KOMMENTTIEN /OSALLISTUMISTÖIDEN LISÄÄMINEN MAHDOTONTA. SITEN KAIKKI EHTIVÄT OSALLISTUA KUN JATKETAAN  2.9.2012 klo 24:00 saakka.**

**VUODATUKSEN BLOGEISTA ON HÄVINNEET KAIKKI KUVAT, SIISPÄ MYÖSKIN TÄSTÄ KORTTEILUHAASTEBLOGISTA. OSALLISTUJIEN KORTITHAN OVAT KUITENKIN SÄILYNEET BLOGISSA KOMMENTTEINA, SIKÄLI MIKÄLI OSALLISTUJALLA ON OLLUT JOKU MUU KUIN VUODATUKSEN BLOGI TAI JOS OSALLISTUJAT OVAT LISÄNNEET KUVAT TAKAISIN OMIIN VUODATUKSEN BLOGEIHINSA. VILLAKEIJUN KORTTEILUHAASTEBLOGIIN LISÄILLÄÄN KUVIA TAKAISIN PIKKUHILJAA SITÄ MUKAA KUN EHDITÄÄN. NYT LISÄSIN KUVAT VASTA MUUTAMAAN HAASTEESEEN.**

 

Haasteen aihe:Voit selata vanhoja haasteita (tässä kortteiluhaasteblogissa olevat haasteet, ei Villakeijun vanhassa blogissa olleita haasteita) ja valita sieltä mieleisen haasteen aiheen, johon jäi osallistumatta tai joka inspiroi tekemään uudelleen. Kortin tulee toki olla uusi, erilainen, sillä vanhalla työllä ei saa osallistua ;)

 

Tämä haaste jää kesän ajaksi blogiin ja voit osallistua useallakin kortilla, joista jokaisesta saat yhden ”arpalipun” palkintoa arvottaessa (Edellytyksenä on, että jokainen kortti on oma postauksensa ja jokaisesta on erikseen jätetty osallistumiskommentti haasteeseen. Tämä ohje ei koske blogittomia osallistujia, joiden kortit luonnollisestikin menevät yhteen pötköön sivulle. Max 5 ”arpaa”/hlö.)

 

Huom! Kortit linkitetään TÄHÄN haasteeseen, ei niihin haasteisiin joista poimit ohjeet/aiheet, vaikka ne vanhoista haasteista otetaankin=) Vanhoihin haasteisiin linkitetyt kortit eivät osallistu haasteeseen ja ne poistaukset poistetaan.

 

Huom! Korttisi postauksessa on näyttävä alkuperäisen haasteen numero  sekä  ohje/aihe/luonnos. Voit vaihtoehtoisesti myös linkittää alkuperäisen haasteen ohjeen postaukseesi.

 

 

Tämä haaste jää siis kesäksi blogiin ja osallistua voi sunnuntaihin 29.7.2012 klo 20:00 saakka tai niin kauan kunnes palkinto on arvottu/ilmoitettu tämän sivun yläreunassa.

 

Tämä on todennäköisesti viimeinen Villakeijun järjestämä haaste, joten kiitän tässä vaiheessa kaikkia dt-jäseniä ja osallistujia kuluneen vuoden haasteisiin osallistumisesta ja toivottelen hyvää kesää=)T:Johanna

 

 DT-kortteja

 

SIRPA: Tykkäsin tuosta mallista, oon tehny monta korttia ja teen varmaan jatkossakin tuota mallia. Haaste, johon Sirpa "palasi" oli nro 55 ja luonnos löytyy täältä: