ONNEA ARMIIDA JA MAIKKI! OTTAKAA YHTEYTTÄ VILLAKEIJUN SÄHKÖPOSTIIN!! PALKINTO TULEE SIIS TEILLE

MOLEMMILLE, VOITT ALHAALTA LUKEA MIKSI ;) T:YX SÄHELTÄJÄ ;) (JOHANNA)

 

*****HUOM!!!!****

MUISTATTEHAN LINKITTÄÄ HAASTEKORTTINNE SITEN ETTÄ SE AVAUTUU SUORAAN ENSIMMÄISENÄ SIVULLA! KUN PALKINTO ON ARVOTTU JA TARKISTAN KO.HENKILÖN KORTIN (ONKO OHJEEN MUKAAN TOTEUTETTU) NIIN JOS KORTTI EI AVAUDU ENSIMMÄISENÄ, NIIN SEN ENEMPIÄ ILMOITTELEMATTA ARVON SEURAAVAN VOITTAJAN JNE..) --> LUKEE OSALLISTUMISOHJEISSA

PALKINTO ARVOTAAN TÄSSÄ HAASTEESSA KAHTEEN KERTAAN, KOSKA OLIN PÄIVISTÄ SEKAISIN JA ARVOIN PALKINNON MAIKILLE JA AIKAAHAN OLISI OLLUT OSALLISTUA VIELÄ TÄNÄÄN 30.1. ASTI, JOTEN AIKAA ON SIIS EDELLEEN OSALLISTUA NIINKUIN ALUNPERIN ON ILMOITETTU JA ARVON VIELÄ UUDELLEEN NORMAALISTI ;) 

ELI TÄLLÄ KERTAA PALKINNON SAA SEKÄ MAIKKI ETTÄ VIELÄ SE TOINEN TUNTEMATON VOITTAJA JOKA ARVOTAAN NORMAALIIN AIKAAN, HIH ;)

ELIKKÄS TÄLLÄ KERTAA ON AIHEENA TEHDÄ KORTTI NUORELLE MIEHENALULLE ;) MONESTI AINA KYSELLÄÄN NUORTEN MIESPUOLISTEN TAI YLIPÄÄNSÄ MIESTEN KORTTEJA, IDEOITA NOIHIN KORTTEIHIN. NYT HEITETÄÄN IDEOITA KEHIIN ;)

AIKAA KORTTEILLA ON SUNNUNTAIHIN 30.1.2011 KLO 24:00 ASTI TAI NIIN KAUAN KUNNES PALKINTO ON ARVOTTU JA ILMOITETTU

PALKINTONA ON POIKIEN/MIESTEN KORTTEIHIN SOPIVAA ASKARTELUTILPEHÖÖRIÄ (PAPERIT YM.)

**TIEDOTUS** DT-TIIMIMME JÄSEN JAANA ON POISTUNUT TEHTÄVÄSTÄÄN. KIITÄMME HÄNTÄ HÄNEN KAUNIISTA KORTEISTAAN JA TOIVOMME ETTÄ LÖYDÄMME HÄNELLE HYVÄN SEURAAJAN ;)  Tämä haaste mennään kolmisin, minä ja dt-läiseni Heini ja Marja ja Marjakin muuten vastedes käyttää nimeä Tuulikki ;)

HEINI

TUULIKKI

JOHANNA