*HAASTEET KESTÄVÄT 2 VIIKKOA, MUTTA TOISINAAN SAATTAA TULLA POIKKEUKSIA. JOSKUS UUDEN HAASTEEN LAITTO SAATTAA MYÖHÄSTYÄ. AIKAA OSALLISTUA HAASTEESEEN ON N.2 VKOA JA OSALLISTUA VOI VIELÄ MÄÄRÄAJAN UMPEUTUMISEN JÄLKEENKIN, ELLEI VOITTAJAA OLE VIELÄ ILMOITETTU. MÄÄRÄAIKA ON LÄHINNÄ SITÄ VARTEN, ETTÄ OSALLISTUJAT TIETÄVÄT, ETTÄ AINAKIN SIIHEN ASTI ON AIKAA OSALLISTUA.

*HAASTE TULEE TOTEUTTAA ANNETUN OHJEEN MUKAAN. OHJEESTA SAA SIINÄ MÄÄRIN POIKETA, ETTÄ SEN VOI SILTI SELKEÄSTI TUNNISTAA OHJEEN MUKAAN TEHDYKSI. ESIM. LUONNOKSESSA ANNETUT ELEMENTIT SAA MUUTTAA TOISEEN KOHTAAN, KÄÄNTÄÄ JNE.

*OSALLISTUT JÄTTÄMÄLLÄ NIMESI/NIMIMERKKISI "KOMMENTOI"-KOHTAAN JA KOTISIVUJEN OSOITETTA KYSYTTÄESSÄ LAITAT SEN SIVUN LINKIN, MISTÄ KORTTISI LÖYTYY YLIMMÄISENÄ. (EI SIIS BLOGISI ETUSIVULLE, VAAN SIIHEN POSTAUKSEEN JOSTA KORTTISI AUKEAA YLIMMÄISENÄ).

*PALKINNOT ARVOTAAN. PALKINNON TARJOAA VILLAKEIJUN VERKKOKAUPPA. (HUOM! PALKINNON ARPOMISEN JÄLKEEN TARKISTAN VOITTAJAN KOHDALTA ONKO KORTI TEHTY ANNETUN OHJEEN MUKAAN. KORTIN ON AUETTAVA YLIMMÄISENÄ SUORAAN SIITÄ LINKISTÄ JOKA AUKEAA NIMESTÄSI, EN ETSI KORTTIA PITKIN SIVUA JOS SAMALLE SIVULLE ON KERÄÄNTYNYT MUUTAKIN ;)  SIINÄ TAPAUKSESSA ETTEI KORTTI LÖYDY HETI, ARVOTAAN TOINEN VOITTAJA SEN ENEMPIÄ ILMOITTAMATTA.) ARVONNAN SUORITTAMISEN AIKA VAIHTELEE VILLAKEIJUN VERKKOKAUPAN RUUHKATILANTEEN MUKAAN, ESIM. KIIRETTÖMÄNÄ AIKANA ARVONTA VOIDAAN SUORITTAA LÄHIPÄIVINÄ HAASTEEN LOPPUMISESTA JA RUUHKA-AIKANA VOI MENNÄ JOPA LÄHEMMÄS SEURAAVAN HAASTEEN  LOPPUMISTAKIN ;) AJANKOHDASTA HUOLIMATTA PALKINTO EI KOSKAAN JÄÄ KOKONAAN ARPOMATTA, SE ARVOTAAN JOKA TAPAUKSESSA.

**HAASTEKORTIN TULEE OLLA KO.HAASTEESEEN TEHTY ELI JOS KÄYTÄT KORTTIASI JOSSAKIN MUUSSA HAASTEEESSA, SITÄ EI HYVÄKSYTÄ. JOS PALKINTO ARVOTAAN HENKILÖLLE, JONKA KORTISTA MYÖHEMMIN SELVIÄÄ ETTÄ ETTÄ SITÄ ON  KÄYTETTY JOSSAKIN MUUSSA HAASTEESSA, NIIN SE VOI OLLA ESTE KO.HENKILÖN HAASTEISIIN OSALLISTUMISELLE JATKOSSA.

*VOITTAJA ILMOITETAAN KYSEISEN HAASTEEN POSTAUKSESSA YLIMMÄISENÄ ( EI SIIS UUDEN HAASTEEN LAITTAMISEN YHTEYDESSÄ)

*VOITTAJAN ILMOITTAMISHETKESTÄ PALKINTOA SÄILYTETÄÄN 2 VKO/SE ON VOIMASSA 2VKO. 2VKO LASKETAAN ARVONNAN SUORITTAMISESTA ( EI SIIS HAASTEEN LOPPUMISESTA, KOSKA JOSKUS ARVONTA VOI KESTÄÄ..)

*YHTEYSTIEDOT PALKINNON LUNASTAMISTA VARTEN víllakeiju    (    a)  hotmail.com

BLOGITTOMAT OSALLISTUJAT --> VOITTE LÄHETTÄÄ MINULLE KORTTINNE SÄHKÖPOSTILLA (villakeiju    (a)    hotmail.com  ). MAINITKAA SÄHKÖPOSTISSA MILLÄ NIMELLÄ/NIMIMERKILLÄ JULKAISEN KUVANNE. KUN KUVA ON ILMESTYNYT KATEGORIAAN "BLOGITTOMIEN KORTIT" NIIN KÄY NORMAALISTI OSALLISTUMASSA HAASEESEEN HAASTEPOSTAUSTA KOMMENTOIMALLA JA LINKITÄ KORTTISI (SIIHEN POSTAUKSEEN MISSÄ KORTTISI NÄKYY). BLOGITTOMIEN TULEE LÄHETTÄÄ KORTTINSA MINULLE  HAASTEEN ENSIMMÄISELLÄ VIIKOLLA, JOTTA MINULLE JÄÄ RUNSAASTI AIKAA LISÄTÄ BLOGITTOMIEN KORTIT BLOGIIN. BLOGITTOMAT OSALLISTUJAT VOIVAT "OMALLA VASTUULLA" LÄHETTÄÄ KORTTINSA MYÖS HAASTEEN VIIMEISELLÄ VIIKOLLA, MUTTA KORTIN EHTIMISTÄ BLOGIIN ENNEN HAASTEEN ARVONTAA EN PYSTY TAKAAMAAN (RIIPPUU JÄLLEEN VERKKOKAUPAN RUUHKATILANTEESTA)